Valuta:
home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren
Meestal zal uw bestelling worden verzonden binnen 12 uur nadat wij orders te ontvangen, en de levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen. Wij bieden u 5 dagen retour en uitwisseling dienst met het oog op een uitstekende winkelervaring te bieden. En de klant moet betalen voor de retourvracht. Als u de bestellingen die u ontvangen defect ontdekt, neem dan onmiddellijk contact met ons op en vraag voor de volgende stap aanwijzingen. Dat doen we echter niet door de mens veroorzaakte schade te accepteren.
1). Als u wilt om producten terug te komen voor terugbetaling / ruil, lees dan de items als volgt: Wanneer u een beschadigde goederen te ontvangen van de postbode of als u niet van het product, neem dan onmiddellijk contact met ons op en geef ons gedetailleerde uitleg en duidelijke foto's. We zullen omgaan met de zaak volgens de voorwaarden en antwoorden u zo spoedig mogelijk.
2). Als u de volgorde wilt alleen maar wegens persoonlijke ideeën uit te wisselen, moet u betalen voor de retourvracht. De uitwisseling wordt alleen geaccepteerd als u met ons contact op te nemen binnen 5 dagen, omdat je het te ontvangen. De geretourneerde moet goed zijn in goede staat, zonder enige slijtage, weken of vernietigd scheuren.
3). Zorg ervoor dat u de doos in goede conditie te pakken voordat u het pakket te geven aan de postbode. Gelieve in de juiste verzendadres en ons telefoonnummer invullen wanneer u het goede te sturen. Zodra u het stuur, stuur ons dan uw boodschappen rekening naam, het nummer en het product itemnummer en het tracking-nummer via e-mail. Je neemt alle verantwoordelijkheid van verlies of schade tijdens de bevalling als u de bestellingen terug te sturen naar ons.
4). Voor terugbetaling, zullen we de producten die u terug beoordelen. We moeten het onderzoek verwerken en opnieuw versturen nieuw product voor u binnen 5-7 werkdagen. Al de restitutie zijn afhankelijk van verschillende bakken systeem, sturen wij u een e-mail naar u merkt dat de specifieke tijd. Als u wilt dat om verschillende producten uit te wisselen, is de stijging of daling van de betalingskredieten die nodig zijn als de prijzen van twee producten 'zijn verschillend.
5). Alle top kwaliteit replica bestellingen kunnen genieten van een jaar garantie, alleen wanneer de producten onder de garantie. Dit geldt niet voor opzettelijke beschadiging of normale slijtage (zoals krassen, deuken etc). Gratis reparatie is beschikbaar voor elke bestelling gekocht van onze winkel, maar alleen voor de niet-kunstmatige defecten.
Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via e-mail naar ons.
Terug
hoge hakken, lange jurken, maxi jurk, kleding bedrukken, sandalen online, sandalen met hak, zwarte laarzen
Copyright © 2018 www.particledesign.nl. All Rights Reserved